Publicat pe

Cum se scria SF cu 100 de ani in urma

Magia science-fictionului are rădăcini foarte adânci în istoria literaturii române, unul dintre primii autori consacrați de SF din România fiind astronomul și popularizatorul de știință Victor Anestin.

Cărțile lui – adevărate romane de aventuri spațiale! – au încântat sute de mii de romani, în cei peste 100 de ani de când au văzut lumina tiparului, continuând chiar și astăzi să își păstreze savoarea și să creeze plăcerea lecturii în sufletele cititorilor contemporani!

Science-Fiction-ul de atunci se concentra tot pe călătoriile spațiale, însă doar în Sistemul Solar, planetele Venus și Marte fiind suficient de îndepărtate astfel încât visul la ele să fie o întreprindere cu adevărat plină de îndrăzneală.

Personajele și firul epic păstrau, însă, aceeași linie politicoasă și sobră pe care societatea de secol XIX o păstra în relațiile dintre oameni; poveștile de dragoste, fie ele între pământeni și pământence, fie între pământeni și venusiene, transmiteau acelați fior și se bazau pe aceleași principii, patina acelor timpuri și limbajul specific impregnând din plin inima cititorului.

În anul 4000 sau O călătorie la Venus” și ”O tragedie cerească” – cele două romane fanion ale lui Victor Anestin, îți stau acum la dispoziție, în cadrul Promoției VICTOR ANESTIN – valabilă doar astăzi, 06.06.2017! – cu o reducere maximă de 40%!!!   Astfel, în loc de 50 lei pentru ambele cărți – cât costă ele în librării – tu vei investi numai 30 de lei + taxele poștale sau de curierat.

 

Tot ce trebuie să faci pentru a prinde Promoția VICTOR ANESTIN este să dai un SMS la 0727.77.80.06 cu mesajul ”Vreau Promoția VICTOR ANESTIN!”. Te vom suna noi pentru detaliile de facturare și livrare.

Acționează chiar acum, pentru a prinde cele două cărți la preț promoțional!

Poți vedea cărțile aici:

În anul 4000…http://pavcon.ro/product_info.php?cPath=1_7&products_id=42

O tragedie cerească – http://pavcon.ro/product_info.php?cPath=1_7&products_id=110

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.