Despre CSF

Colecția Science-Fiction este locul unde scriitorii și cititorii români ai celui mai iubit gen de literatură se întâlnesc pentru a-și împărtăși unii altora viziunea despre viitor!

E locul unde cititorii români apreciază munca de creație a scriitorilor români și îi încurajează să dea rod prin arta lor, cumpărându-le cărțile, benzile desenate, tablourile și celelalte produse izvorâte din preaplinul imaginației.

E locul unde te așteptăm cu drag, în fiecare zi, pentru a descoperi ce se întâmplă în Universul SF Românesc!


Colecția Science-Fiction a Editurii Pavcon a prins viață în iunie 2017, la inițiativa scriitorului Constantin D. Pavel, deținătorul Grupului Editorial Pavcon, fondat în 2002.

Ideea centrală a acestei aventuri antreprenoriale a fost dorința de a oferi autorilor români o platformă de manifestare a spiritului lor de creație, fie că e vorba de science-fiction, fantasy, horror, popularizare științifică ori jurnalism SF. Tocmai de aceea, iubitorii genului vor descoperi în Colecția Science-Fiction o paletă foarte largă a acestui atât de îndrăgit gen literar, abordată din toate unghiurile, spre deliciul și satisfacția cititorilor și fanilor de pretutindeni.

Și de-ți place SF-ul și tot ce e legat de el, scrie-ne. Hai împreună cu noi într-o călătorie care ne va conduce, cu un ceas mai devreme, în Viitor…

Colectia SFCitește SF românesc!