Politica GDPR

Protecția datelor cu caracter personal & GDPR

Păstram datele tale în siguranță!
Am luat toate măsurile tehnice și organizaționale pentru protejarea și securizarea datelor.

Ce se intamplă cu datele tale
Atunci când utilizezi produsele și serviciile noastre, ne oferi acces la câteva date personale și date personale cu caracter special. Avem câteva exemple de situații în care noi folosim aceste date sensibile:

– facilităm accesul la serviciile noastre
– putem răspunde la întrebările sau reclamațiile pe care le ai în privința produselor și serviciilor noastre
– îmbunătățim produsele și serviciile noastre
– răspundem întrebărilor legate de facturi si comenzi

Permisiunile tale
Ai posibilitatea să îți exprimi acordul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal și caracter special, confirm condițiilor descrise pe acest site. Vei beneficia astfel de servicii și de oferte personalizate, adaptate nevoilor tale, astfel încât să ai parte de cele mai bune servicii.

Înțelegând modul în care utilizezi produsele și serviciile noastre, îți putem îmbunătăți experienta. Îți putem recomanda servicii și produse de interes pentru tine.

Datele cu caracter personal și caracter special pe care le colectăm despre tine
Informațiile pe care le colectăm despre tine și modul în care le colectăm pot varia în funcție de produsele și serviciile pe care le utilizezi, modul în care ai utilizat produsele și serviciile și modul în care ai interacționat cu website ul nostru, chiar dacă nu eşti client (ești aparținător sau împuterncit al clientului etc).

Vom prelucra datele tale cu caracter personal și caracter special în baza următoarelor:

– executarea sau încheierea contractului cu tine, ne permite să îți emitem factura în funcție de produsele și serviciile pe care le-ai utilizat, drept urmare acestea vor fi stocate.
– comentariile si recenziile despre servicii si produsele noastre vor fi stocate

Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele tale, evaluăm interesele noastre comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor tale. În plus, în unele cazuri ai dreptul de a te opune acestei prelucrări. Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi.

Consimțământul poate fi retras în orice moment.