Publicat pe

Scurtă istorie…

Colecția Science-Fiction a Editurii Pavcon a prins viață în iunie 2017, la inițiativa scriitorului Constantin D. Pavel, deținătorul Grupului Editorial Pavcon, fondat în 2002.

Ideea centrală a acestei aventuri antreprenoriale a fost dorința de a oferi autorilor români o platformă de manifestare a spiritului lor de creație, fie că e vorba de science-fiction, fantasy, horror, popularizare științifică ori jurnalism SF. Tocmai de aceea, iubitorii genului vor descoperi, în Colecția Science-Fiction și în revista ”Science-Fiction & Technology – SFT”, o paletă foarte largă a acestui atât de îndrăgit gen literar, abordată din toate unghiurile, spre deliciul și satisfacția cititorilor și fanilor de pretutindeni.

Tocmai de aceea, fie că scrii science-fiction pur, fie că te apleci cu drag asupra genului horror, fie că pui pasiune în crearea de povești fantasy sau, pur și simplu, faci muncă de jurnalist în domeniul acestui tip de literatură, ești invitatul nostru. Alătură-te scriitorilor, autorilor și jurnaliștilor care deja fac parte integrantă din istoria Colecției Science-Fiction: Constantin D. Pavel, Traian Bădulescu, Ovidiu Vitan, Aurel Cărășel, Daniela Faur, Dan Ninoiu, Florin Purluca ș.a.

Scrie-ne la office@pavcon.ro și trimite-ne operele tale. Hai împreună cu noi într-o călătorie care ne va conduce, cu un ceas mai devreme, în Viitor…

Colectia SFDive into the Future!

_________

Vezi toate cărțile apărute în Colecția Science-Fiction: http://pavcon.ro/index.php?cPath=1_7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.