Publicat pe

SEMNAL – Noaptea orașului ilustrat

de Constantin Pavel

Astăzi vă recomandăm unul dintre cele mai alerte, stufoase și incitante romane care s-au ”comis” în literatura science-fiction din Romania: ”Noaptea orașului ilustrat”, de Victor Martin.
Fin și versat romancier și epigramist, scriitorul craiovean reușește, în acest veritabil tur de forță, să ne țină cu sufletul la gură pe parcursul a peste 430 de pagini, într-o aventură de-a dreptul picassiană, purtându-ne într-o lume – sau în mai multe – în care aproape nimic nu e ceea ce pare a fi.
Critica – uneori fină, alteori acidă – la adresa sistemului politic trecut, actual și viitor, izbutește să ne facă să trăim într-un mod cât se poate de real anumite pasaje, Victor Martin reușind să puna în gura personajelor sale exact cuvintele pe care le-am spune noi, cu năduf, clasei politice actuale!
Tocmai de aceea recomandăm cu entuziasm acest roman și vă invităm să îl cumpărați și să-l citiți, asigurându-vă că veți descoperi în el cheia simbolistico-filosofică menită să vă redeseneze realitatea cotidiană, astfel încât să o percepeți într-un mod cât mai relaxat și optimist.
Noaptea orasului ilustrat” e aici:

Cartea poate fi comandata si telefonic, la 0727.77.80.06!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.